Политика за защита на личните данни | Спинор България

За нас защитата и сигурността на нашите клиенти и потребители и спазването на законовите рамки е съществена част от принципите за защита на личните Ви данни.

КРЕСОН ГРУП ЕООД е търговско дружество, регистрирано в Tърговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК 201524402, със седалище и адрес на управление: гр. София, район Красна поляна, ж.к. Красна поляна – 2, ул. „Сирма Войвода“ No 16, тел.: 0895 686 008, Електронна поща: gchaev@gmail.com.

Компетентният надзорен орган е Комисия за защита на личните данни (КЗЛД):

  • Адрес: София 1592, бул. Проф. Цветан Лазаров 2
  • Телефон: +359 2 915 3 518
  • E-mail: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
  • Уеб сайт: www.cpdp.bg

Настоящата Политиката за поверителност има за цел да Ви предостави информация за това какви действия се извършват с личните данни, които предоставяте на КРЕСОН ГРУП ЕООД, а именно:

  • Какви лични данни събираме и обработваме ?
  • По какъв начин събираме и обработваме личните Ви данни ?
  • Каква е целта на тяхното събиране ?
  • За какъв срок съхраняваме предоставените лични данни ?
  • С кого споделяме тези лични данни?
  • Какви са Вашите права относно предоставените лични данни?
  • Какви видове „бисквитки“ използваме ?
  • Каква защита използваме ?
  • Как Ви уведомяваме за промяна на нашата Политика за поверителност?

Лични данни

Лични данни са всяка информация и данни, които могат да идентифицират физическо лице, пряко или непряко. Обработването на лични данни включва събиране, съхранение, унищожаване, предаване, коригиране, актуализиране, изтриване, унищожаване и всички други действия, които се извършват с Вашите лични данни.
Вие не сте задължен/а и ние не изискваме от Вас да се да предоставяте персонално разпознаваема (лична) информация, за да разгледате нашия Уебсайт или за да осъществите достъп до съдържанието му. Повече информация относно условията за ползване на интернет страниците може да откриете  Общите условия.

Начин за събиране и обработка на лични данни
За да предостави услуги си, КРЕСОН ГРУП ЕООД обработва (събира) предоставените от Вас лични данни, по следният начин:

Чрез Потребителски профил. В настоящия сайт се създават Потребителски профили – регистрацията се извършва лично и доброволно. Профилът се създава за целите на покупка от онлайн магазина и съдържа следните данни: Имена, E-mail, Nickname, Адрес, Телефон. Данните от профила се предоставят на трети страни (куриерска компания Еконт Експрес ООД) единствено за целите на получаване на поръчания продукт.

Чрез Плащане чрез PayPal. При избор на тази опция потребителят бива прехвърлен към системата на PayPal. КРЕСОН ГРУП ЕООД не съхранява в своята база данни, лични данни и информация свързани с Вашия PayPal акаунт.

Чрез полълване на Конктактната форма. Събират се следните лични данни – Име, Фамилия и Е-mail. Тези данни служат единствено, за да отговорим на вашите запитвания. Те са конфиденциални, не се използват с други цели и не се споделят с трети страни.

Цел за събиране на личните данни
Събраната информация се събира и обработва единствено с цел предоставяне услугите в сайта: https://spinor-bulgaria.com. Личните данни, събирани при употребата на този сайт служат за покупка от онлайн магазина, за подобряването на потребителското изживяване, за статистика и за обратна връзка.

Срок на съхранение на личните данни
Данните се съхраняват през целият период на поддържане на акаунта на потребителският профил. На останалите лица предоставили своите лични данни, чрез някои от формите посочени в настоящата политика, данните се съхраняват в срок от 1 (една) година, считано от предоставянето им.

Права на потребителите

Като Потребители можете да упражните следните права:

  • Правото на достъп до личните данни, които се обработват и правото да получите копие от тях;
  • Право да искате коригиране, в случай че установите неточности или необходимост от актуализация на личните Ви данни;
  • Право да искате блокиране на личните Ви данни или ограничаване на обработката на лични данни, в определените от закона и Регламента случаи;
  • Право да искате заличаване на личните Ви данни, в случай че са налице условията за това;
  • Правото да отправите жалба или молба за защита на правата Ви пред Комисия за защита на личните данни, в случай че са налице предпоставките за това.

Можете да упражните всички права по всяко време на обработване на личните Ви данни чрез изпращане на писмено заявление, подписано от Вас, на адрес: гр. София, район Красна поляна, ж.к. Красна поляна – 2, ул. „Сирма Войвода“ No 16, чрез изпращане на e-mail на следният електронен адрес: gchaev@gmail.com, или като ни уведомите на следният телефон: 0895 686 008.

Бисквитки (Cookies)

Бисквитките (Cookies) са пакет информация, изпратена от уеб сървър към Интернет браузър, а след това връщана от браузъра, всеки път когато той получи достъп до този сървър.
Има различни видове бисквитки. Те са с различна валидност, като минималната е само до края на сесията, а максималната е в срок от 3 години. Нужно е да ви предупредим, че отказът от бисквитките може да доведе до намаляване на функционалностите на уеб сайта, както и до влошаване на качеството на услугата, която предоставяме чрез него.
Повече информация за бисквитките и тяхното управление можете да намерите на следният линк: https://www.aboutcookies.org/. Бисквитки в този сайт – PDF.

Съгласието за използване на бисквитки от страна на потребителя се осъществява посредством кликане на бутон „ОК“ на изскачащ банер в сайта, уточняващ използването им и посочващ линк към настоящата страница за Политика за поверителност.

Инструменти за статистика и ремаркетинг

Facebook Pixel – инструмент на Facebook, чрез който получаваме статистика за посещенията в сайта и ефективността на нашите Фейсбук реклами. Данните събирани чрез него не носят информация, чрез която да идентифицираме конкретни физически лица. Въпреки това, информацията от Facebook Pixel позволява потребителите да могат да бъдат персонално идентифицирани и да получават целева реклама в едноименната социална мрежа.
Използваме този инструмент с цел да ви предложим единствено актуални предложения, както и да не попадате на едни и същи наши реклами прекалено често.
Научете повече от официалната политика за лични данни на Facebook Ireland Ltd. тук: https://www.facebook.com/policy.php
Можете да управлявате настройките си за персонализирани реклами във Facebook от тук: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

Google Analytics – инструмент на Google Inc, благодарение на който ние получаваме статистика за посещаемостта на сайта си, а вие – единствено релевантни реклами. Информацията, която получаваме не е достатъчна, за да ви идентифицираме като физическо лице, но на базата на нейното събиране, все пак можете да бъдете персонално идентифицирани от Google Inc. Информацията се пази в продължение на 26  месеца, след което се изтрива автоматично.
Ако желаете да се откажете да бъдете проследявани от Google Analytics глобално от всички сайтове, можете да го направите чрез посочения линк – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Длъжни сме да ви предупредим, обаче че това няма да спре рекламите, които виждате, а само ще ги направи по-нерелевантни, което означава и все по-малко полезни за вас самите.

Модул за споделяне в социалните мрежи – чрез него gchdigital.com не събира лични данни, но могат да послужат за събиране на данни за потребителското поведение от компаниите-собственици на съответните социални мрежи – Facebook, Twitter, Google+, Pinterest. Настройките за персонализирани реклами се извършват в потребителския профил в съответната мрежа:
Facebook – https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen
Twitter – https://twitter.com/privacy
Google+ – http://www.google.com/policies/privacy.
Pinterest – https://www.pinterest.com/settings/

Защита

За да защитим Вашите лични данни от злоупотреба от трети страни, информацията подадена от вас е в криптирана форма посредством SSL (Secure Socket Layer) протокол. Можете да се уверите в това по наличието на зелено с катинарче в прогрес бара на браузера ви и по това, че URL адресът започва с „https“.

Промени в Политиката за поверителност:

За всички извършени промени в тази Политика за поверителност се извършва публикация в уебсайта https://spinor-bulgaria.com.