Да върнем природата в нашия дом - Спинор България

Да върнем природата в нашия дом

Мониторите на лаптопи като източници на ЕМИ
Мониторите на лаптопите като източници на ЕМИ
03.01.2017
Да подобрим работоспособността на служителите в офиса
Да подобрим работоспособността на служителите в офиса
03.02.2017

Да върнем природата в нашия дом

Да върнем природата в нашия дом

Трябва ли да започнем да мислим за себе си, едва когато е твърде късно… ?

Ежедневно всеки един от нас се сблъсква с черната статистика за мобилните телефони, които ни убиват, за телевизорите, които облъчват децата ни, за храната, която ядем и в която няма нищо полезно. Сигурно няма човек, който да не е загубил поне един близък от чумата на 21 век – РАКА. Според последни проучвания в основата на заболяването е начинът ни на живот, храната, с която се храним, и условията в заобикалящата ни среда. Вече имаме възможността да ядем по-здравословна и екологично чиста храна без ГМО, но все още се сблъскваме с въпроса как да се справим с всички онези невидими вредни излъчвания и радиационни влияния, които ни заобикалят постоянно и навсякъде в ежедневието ни?

Да се върнем на село? Не мисля! Трябва да има и друг начин!

Водени от стремежа да намерим разрешение на тези проблеми, ние от Spinor Bulgaria открихме продуктите на украинския учен акад. Анатолий Павленко. „Спинор“ не е просто поредната марка на китайски стикери без патент, които се появяват на българския пазар. Защитните устройства „Спинор“ са продукти, които набират все по-голяма популярност в цял свят и вече са добре познати в Швейцария, Франция, Германия и цяла Европа.

Трябва ли  да започнем да мислим, за себе си и близките ни хора, едва когато е твърде късно?

Как да върнем природата в нашия дом?

Стикер за мобилен телефон „Спинор“
купи сега
Защита от ТВ „Форпост-1“
купи сега
Защита от Wi-Fi „Vernada Geo“
купи сега

Българските медии все по-често започват да говорят за вредното излъчване от мобилните телефони, радиацията от антените на мобилните оператори, телевизорите, пред които с часове стоят децата ни…

Все още глобалната индустрия е твърде силна и не позволява да се говори за тези проблеми прекалено често. Ето някои от статиите, които са публикувани от български медии: